Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...

Αφιέρωμα στην Τοπική Διοικούσα  (από την ΟΘΟΝΗ τευχ. 105)

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Η Τοπική Διοικούσα της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Κεντρικής Μακεδονίας είναι η δεύτερη σε αριθμό μελών μετά την Αττική και σ’ αυτήν ανήκουν συνάδελφοι που εργάζονται στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών. Μία Τοπική με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αφού το 40% των μελών είναι νέοι συνάδελφοι που έχουν προσληφθεί μετά το 2015, ενώ το 70% εργάζονται στον ΟΤΕ λιγότερα από 10 χρόνια.

Η ΕΕΤΕ Κεντρικής Μακεδονίας εδώ και χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΤΕ, για την εξάλειψη των ανισοτήτων και των διακρίσεων μεταξύ παλιών και νέων συναδέλφων, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, για την υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων .

Διαβάστε περισσότερα: Αφιέρωμα στην ΤΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

   Του Βαλάντη Θεοδοσάκη μέλος ΚΔΣ ΕΕΤΕ ΟΤΕ, πρ. ΤΔΕ Ανατολικής Κρήτης (απο την ΟΘΟΝΗ τ.105)

Πολλές φορές θα έχετε διαβάσει ότι ο ΟΤΕ ή ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ διακρίθηκε στον τάδε διαγωνισμό ή απέσπασε βραβεία όπως το Sales Excellence Awards κ.α.  Άλλες φορές πάλι μας παρουσιάζουν, ειδικά μετά από κάποια έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων, πόσο καλός εργοδότης είναι η εταιρεία που εργαζόμαστε. Κάποιες φορές μάλιστα, ακόμα και  κάποιοι εκπρόσωποι στην ΟΜΕ ή τα διάφορα σωματεία , μας ζητάνε να βάλουμε πλάτη για το καλό της εταιρείας ή γιατί τα πράγματα έξω από εδώ είναι τραγικά και δύσκολα.       Είναι όμως έτσι τα πράγματα;;;

   Τα τελευταία έξι χρόνια όλοι μας βιώνουμε τα αποτελέσματα των μνημονίων και των λάθος πολιτικών που ακολουθήθηκαν τα πολλά τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Έτσι και στην εταιρεία μας, αποφασίστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έφεραν τους expert μηχανικούς της FERRARI (COSMOTE), για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Εκ πρώτης όψεως και με θετικά αποτελέσματα εν καιρώ κρίσης, πολλοί θα έλεγαν ότι η επέμβαση στον ασθενή ήταν επιτυχής. Αν παρατηρήσουμε τα δύο παρακάτω γραφήματα, εύκολα παρατηρούμε ότι τα τελευταία έξι χρόνια μειώθηκαν και το κόστος του προσωπικού και ο πληθυσμός του, τόσο στον ΟΤΕ όσο και στον Όμιλο Εταιρειών του ΟΤΕ.

Διαβάστε περισσότερα: Το οικονομικό "θαύμα" στον ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε  και φέτος με μεγάλη συμμετοχή των μελών μας η κοπή βασιλόπιτας της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Μία εκδήλωση που μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια έχει εξελιχθεί σε θεσμό.    

     

Όπως κάθε χρόνο, κληρώθηκαν  στους παρευρισκόμενους δώρα με τον αριθμό της πρόσκλησης, καθώς και δώρα στο σύνολο των μελών του Τοπικού Τμήματος ανεξάρτητα αν ήταν παρόντες.

Διαβάστε περισσότερα: Κοπή πίτας ΕΕΤΕ ΟΤΕ Κεντρ.Μακεδονίας

Και φέτος η ΤΔΕ  ΕΕΤΕ ΟΤΕ Δυτικής Κρήτης κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο Ρέθυμνο, παρουσία του προέδρου της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Σταύρου Μηλιώνη. Οι συνάδελφοι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε  εκτός εργασίας, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε όμορφες στιγμές εκτός της εργασιακής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα: Κοπή πίτας ΕΕΤΕ ΟΤΕ Δ.Κρήτης

Την Παρασκευή 27 Γενάρη 2017 η ΤΔΕ ΕΕΤΕ ΟΤΕ Δ.Ελλάδας και τα μέλη της, κόψαμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο BAR 19-39. Σ' ένα όμορφο περιβάλλον οι συνάδελφοι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε  εκτός εργασίας, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε όμορφες στιγμές εκτός της εργασιακής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα: Κοπή πίτας ΕΕΤΕ ΟΤΕ Δ.Ελλάδας

Αφιέρωμα στην Τοπική Διοικούσα  (από την ΟΘΟΝΗ τευχ. 102)

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο νομός Ξάνθης συνορεύει  δυτικά με  φυσικό όριο τον ποταμό Νέστο με τους νομούς Καβάλας και Δράμας . Στο ανατολικό όριο συνορεύει με τον νομό Ροδόπης .Στην ομώνυμη πρωτεύουσα του νομού την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη γίνονται οι γιορτές της Παλιάς Πόλης με την συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης ,όπου συρρέει πλήθος επισκεπτών για να απολαύσει μουσικές και εικαστικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της παλιάς πόλης μαζί με πολύ διασκέδαση.

 

Πασίγνωστο είναι και το καρναβάλι της Ξάνθης  όπου η διασκέδαση και το κέφι φτάνουν στο αποκορύφωμά τους με την μεγαλειώδη παρέλαση των καρναβαλικών αρμάτων  την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.   

Διαβάστε περισσότερα: Αφιέρωμα στην ΤΔΕ Καβάλας-Δράμας-Ξάνθης

Εγγραφείτε στο newsletter


Εφημερίδες

Social Media

Γιορτάζουν