Σύνδεση

eete-ote.gr Η ΕΕΤΕ ΟΤΕ συμμετείχε σε συνάντηση των πρωτοβάθμιων σωματείων με θέμα τις παραβιάσεις του ωραρίου εργασίας. Στη συνάντηση αποφασίστηκε παρέμβαση των Σωματείων για το υπόψη θέμα και αποστολή σχετικής επιστολής στη Διοίκηση. Στην επιστολή αυτή απάντησε η Διοίκηση γνωστοποιώντας τις θέσεις της.

Επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΕΤΕ, στάλθηκε επιστολή προς τη Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Έλενα Παπαδοπούλου με την οποία καλούμε την Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και για το ζήτημα αυτό.

Τέλος η ΕΕΤΕ ΟΤΕ, αντιλαμβανόμενη την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε εν όψει της διαπραγμάτευσης για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και θέλοντας οι προτάσεις που θα υποβληθούν προς την ΟΜΕ ΟΤΕ να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, κάλεσε τα πρωτοβάθμια σωματεία σε μία πρώτη συνάντηση - συζήτηση την Τρίτη 22-7-2014 στα γραφεία της.

Σας κοινοποιούμε τις επιστολές για την τήρηση του ωραρίου (εδώ) καθώς και την πρόσκληση (εδώ) της EETE OTE προς τα πρωτοβάθμια σωματεία με θέμα τη ΣΣΕ.

Social Media