Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...

eetetote up

 

 Ανακοίνωση για το 5%

Αριθμ. Πρωτ.:2108                                                                                                    Αθήνα: 11/10/2016       

 

Περνάει τελικά στο ΤΑΙΠΕΔ το 5% των μετοχών που κατείχε μέχρι τώρα το Ελληνικό Δημόσιο. Οι χειρότεροι φόβοι μας δυστυχώς πραγματοποιήθηκαν, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις από τους κυβερνητικούς παράγοντες.

Είναι τραγικό για τη χώρα, τους πολίτες και το πολιτικό προσωπικό, να έχει διαχρονικά όλες  τις κυβερνήσεις  που να υποστηρίζουν, (πριν τις  εκάστοτε εκλογές) με σθένος την αναγκαιότητα διατήρησης της παρουσίας του Ελληνικού Δημοσίου στο μεγαλύτερο  και ιστορικότερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας και να “αναγκάζονται” στη συνέχεια να τον εκποιούν κομμάτι, κομμάτι !

Σαββάτο βράδυ εκτάκτως και ασμένως, άνοιξαν το Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να τυπώσουν την απόφαση για τη μετάβαση του 5% της συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου του ΟΤΕ, στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την πώληση του στη συνέχεια στη DT.

H  απόφαση αυτή συνοδεύεται με τροποποίηση της συμφωνίας που είχε υπογράψει το Ελληνικό Δημόσιο με την Γερμανική D.T. και έδινε μια σειρά προνομίων : όπως 5 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, δικαίωμα βέτο σε κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την έδρα της εταιρείας, απολύσεις και ζητήματα στρατηγικής για τη χώρα σημασίας και υποδομών.

Ο ΟΤΕ θυσιάστηκε σαν Ιφιγένεια προκειμένου να φυσήξουν ούριοι άνεμοι στο τελευταίο Eurogroup  και να απελευθερωθεί η τελευταία δόση. Ούτε αυτό κατάφεραν τελικά!

Καλούμε τους εργαζόμενους, την ΟΜΕ-ΟΤΕ όλους τους παραγωγικούς φορείς της χώρας να αντιδράσουν με κάθε μέσο και να βάλουμε ένα τέλος στην εκποίηση των Εθνικών πόρων και των υποδομών της χώρας.

Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ να υλοποιήσει το σχέδιο δράσης που έχει προαποφασιστεί ενόψει αυτής τη εξέλιξης και να αντιδράσει δυναμικά. Το οφείλουμε στους εργαζόμενους , στους πολίτες και στη χώρα!

 

 

Social Media