Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...

 

eetetote up                 

Αθήνα 7-12-2016                                                                                              Αρ. Πρωτ. 2153

Προς τη Διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ

Στην τελευταία μας ανακοίνωση-επιστολή, είχαμε επισημάνει τον “ιδιότυπο τσαμπουκά” που επιχειρεί η Διοίκηση να επιδείξει σε όλους τους τομείς.

Είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα του parking, της αυθαίρετης και επιβαρυντικής σε όλους μας αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας μας, της επιδεικτικής αγνόησης των εκπροσώπων του συνδικαλιστικού κινήματος.

Σε αυτό το κάδρο έρχεται να προστεθεί και η πρόσφατη επιθετική και εκδικητική συμπεριφορά που επιδεικνύεται απέναντι σε συνδικαλιστικά στελέχη στο νησί της Κέρκυρας, επειδή αντιδρούν σε αυθαίρετες και αλαζονικές συμπεριφορές και γιατί επιχειρούν να προστατεύσουν την εργασία τους.

Μάλιστα την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου επικύρωσαν στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό την τιμωρία του συναδέλφου και συνδικαλιστή κ. Τριβυζά βασιζόμενοι σε αναπόδειχτους και αβάσιμους ισχυρισμούς.

Επιχειρείται δε μία συστηματική κατατρομοκράτηση των συναδέλφων στο νησί με συχνές αναφορές από μέρους της Διοίκησης στο “πρόβλημα της Κέρκυρας”

Επειδή το πρόβλημα σχετίζεται με την λειτουργία των συνδικαλιστικών και δημοκρατικών θεσμών και ξεπερνά τα γεωγραφικά και σωματειακά πλαίσια ζητάμε την άμεση παρέμβαση της  ΟΜΕ ΟΤΕ  που σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία να στηρίξει τους συναδέλφους και να μπει ένα οριστικό τέρμα στην αδιαλλαξία της Διοίκησης.

 

Οι εργαζόμενοι δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται και δεν υποκύπτουν.

Κοινοποίηση:

1. ΠΕΤ-ΟΤΕ

2. ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

3. ΕΜΗΕΤ

4. Σωματείο Cosmote

5. ΠΣΕΠ-ΟΤΕ

 

 

Social Media