Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...

Θέσεις Στάθμευσης στο Διοικητικό Μέγαρο                           Αθήνα, 05/12/2016

Τρείς εβδομάδες από τη μονομερή εφαρμογή από την πλευρά της Διοίκησης, της νέας πολιτικής των θέσεων στάθμευσης, τα προβλήματα φαίνεται ότι έχουν διογκωθεί. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μας, που αποτυπώθηκαν στην 1η συνάντηση μας με τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού:

  •  Καθημερινά διαπιστώνονται, με επίσημα στοιχεία από την εταιρεία, 300 κενές θέσεις στάθμευσης, γεγονός που καταδεικνύει τον αρχικό ερασιτεχνικό σχεδιασμό. Απουσιάζει υλοποίηση της ψηφιακής καταγραφής των θέσεων. Είναι αδιανόητο για την εταιρία, να μην έχει προβεί σε σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης των θέσεων στάθμευσης, την ίδια στιγμή που έχει παραδώσει παρόμοιες υλοποιήσεις σε Δήμους.
  •  Ο απλός εργαζόμενος, ταλαιπωρείται, πέριξ του Δ.Μ, σπαταλώντας χρόνο για να μπορέσει να προσέλθει εγκαίρως  στην εργασία του, την ίδια στιγμή που διαπιστώνει ένα σχεδόν άδειο parkingεντός του Δ.Μ.
  •  Λόγω του περιορισμένου χώρου και τη συσσώρευσης μεγάλου πλήθους αυτοκινήτων, εκτός Δ.Μ., έχουν αυξηθεί οι κλήσεις της τροχαίας, προς τους συναδέλφους, καθώς και οι φθορές στα αυτοκίνητα των εργαζομένων, επιφέροντας ένα ακόμη οικονομικό πλήγμα στο εισόδημα τους.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο, σε εργαζόμενους που πραγματοποιούν προγραμματισμένες ή έκτακτες νυχτερινές εργασίες συντήρησης του δικτύου ή ακόμη και σε υπηρεσιακά οχήματα της εταιρίας.
  •  Αποτελεί τουλάχιστον, προσβλητικό γεγονός προς τους εργαζόμενους, η ύπαρξη στις εισόδους του Δ.Μ. ατόμων που διαφημίζουν ιδιωτικές θέσεις parking, σε προνομιακές τιμές για υπαλλήλους ΟΤΕ!

Βούληση της εταιρίας, για τη βέλτιστη απόδοση των εργαζομένων, θα έπρεπε να είναι η απροβλημάτιστη και ασφαλής μεταφορά του προσωπικού της, στους χώρους εργασίας.

Σε συνέχεια της 1ης μας συνάντηση, αναμένουμε να τηρήσει τη δέσμευσης της η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα  και στις προτάσεις των τριών σωματείων:

Περιμένουμε την άμεση αντίδραση από την εταιρία, να δείξει την ίδια ‘αποφασιστικότητα’ όπως έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα σε περιπτώσεις, όπως η εφαρμογή της νέας καταβολής του μισθού, των νέων μέτρων ασφαλείας στην Παιανία. Οι ευθύνες είναι και παραμένουν τεράστιες.

Social Media