Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...


eetetote up                 

                                                                

Αθήνα 26-08-2017                                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 2294

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, η Διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε την πρόθεση της για άλλη μία εθελούσια για τους εργαζόμενους στον Όμιλο.

Είναι φανερό εδώ και χρόνια ό,τι επιθυμεί, επιχειρεί και επιδιώκει με κάθε κόστος να “ξεφορτωθεί” τους “κακοκαμαθημένους” και καλύτερα αμοιβόμενους συναδέλφους που είναι παλιότεροι στο ΟΤΕ. Αυτούς που ξέρουν και έχουν διδαχθεί στην πράξη ό,τι ο συνδικαλισμός (με όλες τις στρεβλώσεις του) είναι το μόνο όπλο που έχουμε. Αυτούς που στο παρελθόν έχουν διεκδικήσει και κερδίσει.

Όνειρο της να δημιουργήσει τον μικρό, φοβικό ΟΤΕ των 340 ευρώ για 6 ώρες ή 625 για 8ωρο στην καλύτερη περίπτωση  όπου όλα θα τα σκιάζει η φοβέρα και θα τα πλακώνει η σκλαβιά

.Μετά τις διαρροές και το αίτημα της διοίκησης για την περικοπή των 9 μισθών ήμασταν σίγουροι ότι θα ανακοινωθεί πρόγραμμα εθελούσιας ώστε όσοι μπορούν υπό τον φόβο των περικοπών να πάρουν το πακέτο και να αποχωρήσουν.

Δε θα πούμε εμείς στους συναδέλφους τι να κάνουν. Είναι προσωπική απόφαση του καθενός που πρέπει να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά.

Θα πούμε όμως και θα απαιτήσουμε από τη διοίκηση αυτή τη φορά οι θέσεις εργασίας που χάνονται να καλυφθούν.

Να καλυφθούν όχι από συναδέλφους τρίτων εταιρειών αλλά με προσλήψεις εντός του Ομίλου.

Απαιτούμε οι όροι εργασίας ακόμα και των “συνεργατών” να ακολουθούν τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης του ΟΤΕ (διασφλαλίζεται εύκολα με σχετικό όρο στις προκηρύξεις-συμβάσεις)

Καταπατά κάθε έννοια ανθρωπίνου δικαιώματος η άνιση μεταχείριση και αμοιβή συναδέλφων που με τα ίδια προσόντα εκτελούν το ίδιο έργο.

Η κρίση που ταλανίζει την Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να είναι το άλλοθι που θα μεγενθύνει τα κέρδη για τους μετόχους και δε θα δίνει καμία προοπτική στην ελληνική κοινωνία και στους εργαζόμενους.

Ο φαύλος κύκλος πρέπει να σπάσει… και ο ΟΤΕ μπορεί να τον σπάσει.

 ΟΛΟΙ εμείς μαζί, μπορούμε να σπάσουμε το φαύλο κύκλο και να δώσουμε ένα μήνυμα νίκης στην Ελληνική κοινωνία και στη χώρα.

ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

#ginetai #diekdikisiOTE #isotitaOTE #diapragmateusiOMEOTE

 

Δείτε ΕΔΩ την  σχετική ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ

 

 

 

 

Social Media