Σύνδεση


eetetote up                                                                                 

Αθήνα 02-11-2017                                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 2364

Στο σφυρί βγάζει τελικά στο ΤΑΙΠΕΔ το 5% των μετοχών που κατείχε μέχρι τώρα το Ελληνικό Δημόσιο.  Η σχετική είδηση ήρθε από τα ΜΜΕ και όχι από τη Διοίκηση ή την κυβέρνηση.

Είναι εντυπωσιακό ότι κουβέντα δεν είχε αναφερθεί σχετικά στη συνάντηση της διαπραγματευτικής της ΟΜΕ-ΟΤΕ με το Υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου μετά την πολυπληθή πορεία που πραγματοποιήσαμε όλοι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ.

Από τον περασμένο χρόνο που μεταφέρθηκαν οι μετοχές του ΟΤΕ στο ΤΑΙΠΕΔ ελπίζαμε και πιστεύαμε ότι θα παραμείνουν εκεί και δε θα εκποιηθούν. «Προς εκμετάλλευση και όχι προς πώληση» μας διαβεβαίωναν κυβερνητικά στελέχη.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσει το δημόσιο, έστω αυτό το ισχνό ποσοστό, που του δίνει όμως αυξημένα δικαιώματα παρέμβασης στο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της χώρας.

Επισημαίναμε στην από από 11/10/2016 ανακοίνωση μας σχετικά με το θέμα: «είναι τραγικό για τη  χώρα, τους πολίτες και το πολιτικό προσωπικό, να έχει διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις που να υποστηρίζουν, (πριν τις εκάστοτε εκλογές) με σθένος την αναγκαιότητα διατήρησης της παρουσίας του Ελληνικού Δημοσίου στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας και να “αναγκάζονται” στη συνέχεια να τον εκποιούν κομμάτι, κομμάτι!»

Μετά την τεράστια επιτυχία της 48ωρης Απεργίας που πραγματοποιήσαμε, καλούμε τους εργαζόμενους, την ΟΜΕ-ΟΤΕ όλους τους παραγωγικούς φορείς της χώρας να αντιδράσουν με κάθε μέσο και να βάλουμε ένα τέλος στην εκποίηση των Εθνικών πόρων και των υποδομών της χώρας.

Ζητούμε από την ΟΜΕ-ΟΤΕ να αντιδράσει άμεσα και να κινητοποιηθεί για τη μη υλοποίηση της πρόθεσης του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης.

Μπορούμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, μπορούμε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας!

 

 

 

Social Media