Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...


eetetote up                                                                                 

Αθήνα 29-11-2017                                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 2371

ΠΡΟΣ: ΟΜΕ-ΟΤΕ

Συναδέφισσες, συνάδελφοι,

Σε μία πρωτοφανή παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις για τη νέα ΣΣΕ προέβη ο Πρόεδρος και  Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ. Ενώ έχει εξασφαλίσει τη δική του “μονιμότητα” με χρυσό συμβόλαιο προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους με την κατάργηση της διασφάλισης των θέσεων εργασίας για την επόμενη ΣΣΕ.

Κάνει μία πρωτόγνωρη επίθεση στο συνδικαλιστικό κίνημα στον ΟΤΕ , προφανώς βρισκόμενος σε πανικό, μετά την πρωτοφανή συμμετοχή των εργαζομένων στις πρόσφατες κινητοποιήσεις και απειλεί με κατάργηση επιδομάτων και παροχών που έχουν κερδηθεί και διασφαλιστεί τις τελευταίες δεκαετίες. Παραπληροφορεί ότι δήθεν ζητάμε αύξηση 11%, όταν ο ίδιος έχει υπογράψει στην προηγούμενη σύμβαση ότι από 1-1-2018 επανερχόμαστε στο 8άωρο και στους μισθούς του 2011.

Αλήθεια τι θα κόψει από τους νέους των 600 ευρώ και των 360;

Το success story του ξεθωριάζει …και θα το πούμε για άλλη μία φορά: Success story χωρίς τους εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει. Πλέον όλοι του φταίνε…. Η ΕΕΤΤ, οι εργαζόμενοι , οι νόμοι της χώρας.

Αφού ξεπούλησε ότι μπορούσε σε Βαλκάνια και Ευρώπη τώρα ψάχνει για ενόχους. Ο ΟΤΕ ήταν είναι και θα είναι μεγάλος. Μεγάλο τον έκαναν οι εργαζόμενοι του καθώς και οι πολίτες της χώρας που τον εμπιστεύθηκαν και τον εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Μεγάλο και δυνατό θα τον κρατήσουμε και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει.

Καλούμε τον Πρόεδρο να είναι πιο προσεκτικός!

Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ να συγκαλέσει έκτακτη Εκτελεστική προκειμένου να εξετάσει τη στάση μας πριν τη συνάντηση της Παρασκευής 1η Δεκεμβρίου που ο ίδιος Πρόεδρος φρόντισε να δυναμιτίσει πριν καλά καλά ξεκινήσει. Θεωρούμε πλέον αδιανόητο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις απόντος του Προέδρου και παρουσία μόνο στελεχών της εταιρείας που δεν τη δεσμεύουν, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος  παρεμβαίνει δια του τύπου.

 

 

 

Social Media