Σύνδεση

                                                                            

Αθήνα 30-01-2018                                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 2384

 

Προς : ΟΜΕ-ΟΤΕ

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη αγωνία την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τη Διοίκηση του Ομίλου μας σχετικά με τη νέα ΣΣΕ.

Ήδη από την 29/12/2017 Ανακοίνωση μας, έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας στην αλλαγή του διεκδικητικού πλαισίου της ΟΜΕ-ΟΤΕ και την δραματική αλλαγή της βάσης διαπραγμάτευσης.

Το Δ.Σ της Ένωσης μας που συγκλήθηκε στις 26/1/2018 ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να σας ζητήσουμε εκ νέου με την παρούσα επιστολή να εμμείνετε στο αρχικό πλαίσιο διαπραγμάτευσης που είχε ως βασικούς άξονες την:

  • Ομογενοποίηση του προσωπικού
  • Ομιλική σύμβαση
  • Πραγματικές και αξιοπρεπείς αυξήσεις για όλους
  • Διασφάλιση θέσεων εργασίας για ΟΛΟΥΣ
  • Επαναφορά Κλιμακίων
  • Αναγνώριση Τίτλων Σπουδών
Σαν συμπέρασμα επίσης της τελευταία ςημερίδας που η Ένωση μας διοργάνωσε, σας προτείνουμε, τη στελέχωση της διαπραγματευτικής ομάδας από έμπειρο διαμεσολαβητή ή διαπραγματευτή που με την εμπειρία του θα βοηθήσει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την κωλυσιεργία των συζητήσεων αυτό το διάστημα. Οι εκλογές σε άλλο Σωματείο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, δεδομένου ότι χιλιάδες συνάδελφοι αγωνιούν για την τύχη τους και καμία εκκρεμή διαδικασία δε μπορεί να τους κρατά όμηρους.

 

  

Social Media