Σύνδεση

Τα περιοδικά μας
● Οθόνη
● e-νημέρωση

Περισσότερα...

Δελτία Τύπου
● Νέα
● Ανακοινώσεις

Περισσότερα...

Προβληματισμοί
● Ιδέες
● Σκέψεις

Περισσότερα...

                                                                            

Αθήνα 25-07-2018                                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 2438

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πληγέντες

Η ΕΕΤΕ-ΟΤΕ θέλει να εκφράσει την συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη σε όλους τους πληγέντες. Η θλίψη ανυπολόγιστη, για αυτήν την τόσο μεγάλη κι ανείπωτη τραγωδία με τους 74 ανθρώπους μέχρι στιγμής, που έχασαν τη ζωή τους μέσα στην πύρινη λαίλαπα η οποία κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, τους 187 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους βρέφη και μικρά παιδιά και αρκετούς δυστυχώς ακόμα αγνοουμένους.

Ο ρόλος μας δεν είναι να αναζητήσουμε ευθύνες αλλά να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο. Άλλωστε η ΕΕΤΕ-ΟΤΕ είναι πάντα αλληλέγγυα σε κάθε ανθρωπιστικό και περιβαλλοντικό πρόβλημα όπως έχει αποδείξει κατά την διάρκεια της ιστορίας της. Δίπλα στον συνάνθρωπο με συλλογή τροφίμων και πραγμάτων πρώτης ανάγκης , δίπλα στο περιβάλλον με αναδασώσεις και καθαρισμούς παραλιών και δασών.

Επειδή οι οργανωμένες δομές ποτέ δεν θα είναι αρκετές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες οφείλουμε όλοι μας και κυρίως τα συνδικάτα να αναπτύξουμε τον οργανωμένο εθελοντισμό έτσι ώστε να είμαστε πάντα χρήσιμοι στον συνάνθρωπό μας και για να καλλιεργήσουμε τις προϋποθέσεις για έναν καλύτερο κόσμο για το αύριο των παιδιών μας!

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της προσφοράς καλούμαστε όλοι οι συναδέλφοι να ευαισθητοποιηθούμε στο κάλεσμα της ΟΜΕ-ΟΤΕ για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Επιπρόσθετα καλούμε την διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ να συνδράμει με κάθε τρόπο τόσο στους συναδέλφους που τυχόν επλήγησαν αλλά και σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής δείχνοντας έμπρακτα το «ανθρώπινό» της πρόσωπο .

Καλούμε κάθε συνάδελφο που έχει πληγεί από τις πρόσφατες, φονικές πυρκαγιές, να επικοινωνήσει μαζί μας, καθώς επίσης και τις τοπικές διοικούσες της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ που θέλουν να βοηθήσουν.

Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη – Συμπαράσταση

 

 
 
Δείτε την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ  ΕΔΩ

 

 

Social Media