Σύνδεση

ome-ote.gr

Αθήνα, 18/12/2018

         

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας αύριο Τετάρτη, 19/12 στις αποθήκες της Πάρνηθας (09:00 – 12:00) και στα ΤΤΛΠ της Νίκαιας και της Καλλιθέας (08:00 – 11:00) για το ζήτημα των απολύσεων στις παραπάνω περιοχές καθώς και για το IT, όπως επίσης και για το θέμα του κλεισίματος καταστημάτων σε Λαύριο – Αργυρούπολη και τη μετατροπή τους σε franchise.

Καλούμε τη Διοίκηση να πάρει πίσω τις αποφάσεις καθώς και να προχωρήσει άμεσα σε στελέχωση όλων των υπηρεσιών με νέες προσλήψεις αλλά και να σταματήσει τώρα τον εμπαιγμό των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι δανεισμένοι στην πρώτη γραμμή και στις κεντρικές υπηρεσίες.

Αν η Διοίκηση συνεχίσει εμμονικά το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της μεγιστοποίησης των κερδών και των δικών τους bonus, τότε άμεσα θα πάρουν την απάντησή τους από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες μέρες με δυναμικές κινητοποιήσεις και δράσεις σε τεχνικά τμήματα, καταστήματα και αποθήκες και την επόμενη Παρασκευή σε προειδοποιητική απεργία.

Σε μια περίοδο που οι νέες συνδέσεις και η βλαβοδιαχείριση από 24/48 ώρες έγινε 24/48 μέρες

Σε  μια περίοδο όπου οι αναμονές στα τηλεφωνικά κέντρα ξεπερνούν τη μία ώρα

Σε μια περίοδο που οι πελάτες μας ψάχνουν να βρουν το σήμα της Cosmote

Σε μια περίοδο που η μετατροπή σε VoBBνεκρώνει επιχειρήσεις και νοικοκυριά χωρίς καμία ειδοποίηση

Όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να θεωρηθούν παράπλευρες απώλειες, τουλάχιστον για εμάς που θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι κοντά στα σωματεία και την ΟΜΕ, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους καθώς και κάθε σχέδιο συρρίκνωσης αυτού του Οργανισμού.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Βασίλης Λάμπρου                                     Δημήτρης Φούκας   

 

                   

Social Media