Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2531 Αθήνα 12 Απριλίου 2019

 

ΠΡΟΣ: ΟΜΕ-ΟΤΕ
 ΚΟΙΝ:   ΠΕΤ-ΟΤΕ
             ΠΑΣΕ-ΟΤΕ
             ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ

Θέμα: Προτάσεις για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού

     Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο η ΟΜΕ-ΟΤΕ συνεργαζόμενη με συνδικαλιστικές οργανώσεις άλλων χωρών διοργανώνει το πρόγραμμα ανταλλαγών - κοινωνικού τουρισμού.

     Για την ενίσχυση της αξιοπιστίας της διαδικασίας που προκύπτει καταθέτουμε τις παρακάτω προτάσεις επιθυμώντας να συμβάλουμε στην καλύτερη και πιο διαφανή διαδικασία επιλογής των συναδέλφων. 

Συγκεκριμένα προτείνουμε : 

  •   Πραγματοποίηση ηλεκτρονικής κλήρωσης (μέσω ελεύθερου λογισμικού επιλογής τυχαίων αριθμών)  σε ζωντανή μετάδοση όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα κληρωθούν είτε ως τακτικοί είτε ως αναπληρωματικοί.
  •   Ρητήαποδοχή από τους συναδέλφους μέσω του εντύπου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δημοσιοποίηση των στοιχείων τους (Δήλωση GDPR), στην ιστοσελίδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ.
  •   Διατύπωση εξ αρχής των όρων και προϋποθέσεων όπως ο αριθμός των απεργιών που θα πρέπει να έχει συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος
  •   Έλεγχος των φακέλων των κληρωθέντων της αυτής διαδικασίας, από διαπαραταξιακή επιτροπή.
  •   Κοινοποίηση στην διαπαραταξιακή επιτροπή της λίστας με τους συμμετέχοντες των 3 ετών τελευταίων στα αντίστοιχα προγράμματα.
  •   Διευκρίνηση για την κάλυψη των κενών θέσεων που ενδεχομένως να προκύψουν

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο  Πρόεδρος

Αλεξίου Άρης

Η Γεν. Γραμματέας

Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 


 

Social Media