Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2533 Αθήνα 15 Απριλίου 2019


Δελτίο Τύπου

Συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

 

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε ευρύτερα γνωστά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ , τόσο σε φορείς όσο και στην κοινωνία ξεκινήσαμε μια σειρά επαφών προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 συναντηθήκαμε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με τον Παναγιώτη Μελαχρινό, διευθυντή του γραφείου του υπουργού.

Ενημερώσαμε:

  • Για την επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων, το mobbing (ψυχολογική πίεση) που ασκείται από το management προς το προσωπικό τόσο σε καθημερινή βάση όσο και για να λάβουν τα κίνητρα της «εθελούσιας» ώστε να αποχωρήσουν.
  • Για τις φημολογούμενες αποσχίσεις κομματιών της εταιρείας που θα επηρεάσουν τις εργασιακές σχέσεις αλλά και την αγορά των τηλεπικοινωνιών.
  • Για την παράνομη κατακράτηση των μισθολογικών κλιμακίων μέσω της 6ης ΠΥΣ
  • Για το outsourcing έργου της εταιρείας όπως της φυσικής φύλαξης.
  • Για τα εργατικά ατυχήματα και την καταδικαστική απόφαση κατά της εταιρείας για τα μονοπρόσωπα συνεργεία.
  • Και ζητήσαμε το δημόσιο ως μέτοχος της εταιρείας και με μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας να έχει λόγο για όσα συμβαίνουν και να μην μένουν παρατηρητές των εξελίξεων.

Από την πλευρά του έδειξε την αγωνία του για τα τεκταινόμενα και δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος

Αλεξίου Άρης

Η Γεν. Γραμματέας

Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

Social Media