Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2542 Αθήνα 23 Απριλίου 2019


Δελτίο Τύπου

Συνάντησεις με τα κόμματα

 

 Ύστερα από την συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζουμε τις επαφές μας με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ώστε να γίνουν γνωστά τα προβλήματα των εργαζομένων του ΟΤΕ, ζητώντας να συμβάλουν στην αντιμετώπισή τους.

Χθες Μεγάλη Δευτέρα είχαμε ξεχωριστές συναντήσεις με το ΚΚΕ και την ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και σήμερα με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, στη συνάντηση συμμετείχε το μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Χρήστος Κατσώτης.

Στην συνάντηση με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ παρέστησαν ο πρόεδρος και βουλευτής κ. Βασίλης Λεβέντης καθώς επίσης και ο εργατολόγος υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Ρωμανιάς.

Σήμερα βρεθήκαμε με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, όπου παρέστη ο αντιπρόεδρός του και βουλευτής κ. Μαυρωτάς.

Οι συναντήσεις μας τόσο χθες όσο και σήμερα ήταν εποικοδομητικές. Καταθέσαμε υπόμνημα στους εκπροσώπους των κομμάτων οι οποίοι άκουσαν με μεγάλο προβληματισμό τα όσα βιώνουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία και δεσμεύτηκαν να συνδράμουν προς την θετική κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Κατσώτης του ΚΚΕ θα καταθέσει κι επείγουσα ερώτηση για τα θέματα μας. Ο κ. Ρωμανιάς από την Ένωση Κεντρώων ήταν προετοιμασμένος για την συνάντηση και φάνηκε κι από την τοποθέτησή του στον ΣΚΑΪ όπου συνέδραμε με την στάση του στην γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό, του Mobbing που ασκείται στους εργαζόμενους του ΟΤΕ. Στον κ. Μαυρωτά από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ λόγω και της σημερινής ψήφισης του νομοσχεδίου για τα πανεπιστήμια βρήκαμε την ευκαιρία να του βάλουμε και το θέμα της μη αναγνώρισης των πτυχίων στην εταιρία μαζί με όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Ζητάμε από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της μέσω του μικρού ποσοστού που έχει το κράτος και μέσω  των εκπροσώπων της στο ΔΣ της εταιρείας. Το υπουργείο εργασίας μέσω των υπηρεσιών του οφείλει να βάλει φρένο στις αδηφάγες ορέξεις της εργοδοσίας για ατέρμονα κέρδη σε βάρος της ψυχικής και σωματικής υγείας των εργαζομένων, της εκπαίδευσης αυτών και των θέσεων εργασίας.

Αύριο επίκειται συνάντηση με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και αναμένουμε την θετική ανταπόκριση κι από τα υπόλοιπα κόμματα.

  

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος

Αλεξίου Άρης

Η Γεν. Γραμματέας

Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

 
 
 
 
 

Social Media