Σύνδεση

ome-ote.gr

                                                                                                             

                                                                                                                                                 Αθήνα, 31/05/2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναντήθηκε σήμερα η διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ με εκπροσώπους της Διοίκησης του Ομίλου, προκειμένου να συζητηθούν εκκρεμή ζητήματα.

Αποφασίστηκε η εκ νέου χορήγηση του ειδικού πακέτου για την ενέργεια από την OTE-Estate με τους ίδιους όρους που ίσχυαν τον προηγούμενο χρόνο αλλά με πιο απλοποιημένες διαδικασίες.

Βασική διαφορά ότι από φέτος η παροχή αφορά όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ακόμα και αυτούς που προέρχονται από τρίτες εταιρείες.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μέσω email και mynet.

Σχετικά με την εκκρεμότητα και το σήριαλ όπως εξελίσσεται του τηλεπικοινωνιακού πακέτου, η διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ εξέφρασε την έντονη δυσφορία της για την αδικαιολόγητη και μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίησή του και ζήτησε νέες  μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Η Διοίκηση  επικαλέστηκε για την καθυστέρηση τεχνικά προβλήματα και δεσμεύθηκε ότι θα επανέρθει με μεγαλύτερη έκπτωση και περισσότερα MB για δεδομένα που θα ισχύσει από τέλος του τρέχοντος μηνός.

Σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΟΠΑΚΕ συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η ομαλή χρηματοδότηση, με την επόμενη δόση να κατατίθεται στις 5 Ιουλίου.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ-ΟΤΕ, προκειμένου να οριστικοποιήσει το διεκδικητικό πλαίσιο που θα αποστείλει στη Διοίκηση και να καθορίσει τις επόμενες ενέργειές μας καθώς και άλλα εκκρεμή ζητήματα.

Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον μας - Μαζί προχωράμε

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Λάμπρου                                     Δημήτρης Φούκας

 

 

Social Media