Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2574 Αθήνα 11 Ιουλίου 2019

Συνάντηση πρωτοβάθμιων σωματείων

Αντιμέτωποι:

  • με τις εξελίξεις που έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος και CEOτης εταιρείας κ. Τσαμάζ σχετικά με τις αποσχίσεις και την δημιουργία νέων εταιρειών
  • τον εμπαιγμό της διοίκησης για την επίλυση προβλημάτων ή ακόμα και υλοποίησης εκκρεμοτήτων της τελευταίας ΣΣΕ και
  • της αδυναμίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ που συνδιαλέγεται με την διοίκηση, να δώσει μια αύρα δυναμισμού και πυγμής ότι μπορεί να πετύχει νίκες (πρόσφατα τρομοκρατία, mobbing, φύλακες, απώλεια ημερομισθίου την δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων στην Πάρνηθα, περικοπές δρομολογίων στην Παιανία)

τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ , της ΠΕΤ-ΟΤΕ, και της ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ συναντήθηκαν χθες 10/7/2019 με σκοπό να εξετάσουν την στάση τους για το επόμενο διάστημα.

Από την μεριά μας τονίστηκε η ανάγκη ύπαρξης κοινών δράσεων που θα φέρουν επιτέλους νίκες, που είναι απαραίτητες για να δώσουν στην διοίκηση ένα μήνυμα ενότητας των εργαζομένων απέναντι στα θέλω της και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις αναδιοργάνωσης του συνδικαλιστικού κινήματος στον ΟΤΕ.

Δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε τις συναντήσεις ελπίζοντας και στην συμμετοχή των υπολοίπων σωματείων.

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο  Πρόεδρος

Αλεξίου Άρης

Η Γεν. Γραμματέας

Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

Social Media