Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2575 Αθήνα 12/07/2019

 

ΠΡΟΣ:   OME-ΟΤΕ
             ΠΕΤ-ΟΤΕ
             ΠΑΣΕ-ΟΤΕ
             ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ
             Σύλλογο Εργαζομένων Cosmote  

 

Πρόταση για κοινή δράση

Οι συνάδελφοί μας καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με σωρεία προβλημάτων. Άλλα από αυτά συνδέονται με την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας κι άλλα όχι. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα της καθημερινότητας που επιβάλλεται να επιλύονται, όπως το τελευταίο με την μετακίνηση των συναδέλφων από και προς το κτίριο της Παιανίας.  

Προτείνουμε:

 σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία αλλά και στην ΟΜΕ-ΟΤΕ την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 7:30π.μ. να 

συναντηθούμε στον σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί και να βιώσουμε μαζί με τους συναδέλφους το πρόβλημά τους. Στην συνέχεια να κάνουμε ανοιχτή συνέλευση όπου διαπαραταξιακά και διασωματειακά θα ανταλλάξουμε απόψεις με το σύνολο των εργαζομένων και το ψήφισμα των συναδέλφων να το μεταφέρουμε στην διοίκηση.  Στην συνέχεια θα πρέπει να έχουμε την ευθύνη υλοποίησης αυτού.

Όταν μετακινήθηκε το προσωπικό στην Παιανία η εταιρεία με βιντεάκι παρουσίαζε πόσο ιδανικές θα είναι οι συνθήκες εκεί κι ότι έχει μεριμνήσει και γι αυτούς που δεν έχουν αυτοκίνητο καθώς θα υπήρχε “shuttlebus” για την εξυπηρέτησή τους. Τα παραμύθια της διοίκησης και των παροικούντων πάντα κρύβουν έναν δράκο.

Η εποχή μας επιβάλει την ύπαρξηενός δυναμικού σωματείου στον ΟΤΕ που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και θα βρίσκεται συνεχώς απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο  Πρόεδρος

Αλεξίου Άρης

Η Γεν. Γραμματέας

Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 


 

Social Media