Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2602                                                 Αθήνα 05/11/2019

 

Επαναφορά δρομολογίων Παιανίας

Ο επιμένων νικά!

Συναδέλφισες – συνάδελφοι

Η ΕΕΤΕ-ΟΤΕ συνεχίζοντας την προσπάθεια και τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων διατήρησε στις προτεραιότητές της  την επαναφορά των δρομολογίων των λεωφορείων στην Παιανία.

Στις αλλεπάλληλες αναφορές μας αντιμετωπίσαμε την σταθερά αρνητική στάση της Διοίκησης. Καταγράψαμε τον καθημερινό αγώνα που πραγματοποιούν οι συνάδελφοι μας κατά την μετάβαση τους στο κτίριο όπου εργάζονται, εκτεθειμένοι σε αντίξοες συνθήκες, ξεχασμένοι στην άκρη του πουθενά.  

Αν συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό  και χρειαστεί να μετακινηθούν επειγόντως με ταξί το κόστος είναι τουλάχιστον 30 ευρώ. 

Δεν σταματήσαμε, ούτε νίψαμε τα χέρια μας και  καταγγείλαμε στην επιθεώρηση εργασίας  την απαράδεκτη καταπάτηση της επιχειρησιακής υποχρέωσης της Διοίκησης αδιαφορώντας για το τίμημα, είτε αυτό είναι ψυχολογικό είτε πραγματικό που πληρώνετε και βιώνετε. Μετά από την καταγγελία μας επανέφεραν ορισμένα δρομολόγια. Αναμένουμε την στήριξή σας την ημέρα που θα συζητηθεί, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου!

Συνεχίζουμε μέχρι την πλήρη δικαίωση....

Social Media