Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2603                                                 Αθήνα 06/11/2019

Παύση 3ωρων στάσεων εργασίας

Συναδέλφισες – συνάδελφοι

Μετά την δέσμευση του Chief Officer Τεχνολογίας & Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ κ. Θεοχαρόπουλου ότι θα αποσύρουν  την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου τον εργολάβο  που εκτελεί εργασίες νέων συνδέσεων LLU  και θα επαναφέρουν τα επιδόματα ώστε να εκτελεστεί το έργο από τους συναδέλφους, αναστέλλουμε τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας. 

Δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς  διότι είναι προφανής ο εμπαιγμός της Διοίκησης προς όλους μας, καθώς δηλώνει ότι δεν υπάρχει δέσμευση για το μέλλον και αν παραστεί ανάγκη θα επαναφέρει τον εργολάβο. Στην περίπτωση της επανόδου είναι μονόδρομος για μας η απάντησή με δυναμική κλιμάκωση κινητοποιήσεων. Άλλωστε οι συνάδελφοι έδειξαν το δρόμο με τη συμμετοχή τους στις τρίωρες στάσεις.

Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι σπασμωδικές μεμονωμένες κινήσεις έχουν λιγότερα κ αδύναμα αποτελέσματα από κοινές και συλλογικές δράσεις.

Όλοι μαζί επιβάλλεται να διαφυλάξουμε το έργο μας.

 

 

Social Media