Σύνδεση

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΟΤΕ
Αριστοτέλους 22 ΤΚ:10433 Αθήνα Τ:210 5233456 F:210 5245044
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   website: www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2611                              Αθήνα 13/11/2019

Φιάσκο η απόσυρση των εργολάβων

Στην ανακοίνωσή με την οποία αναστείλαμε τις 3ωρες στάσεις εργασίας στις 6/11 λέγαμε ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε διότι είναι προφανής ο εμπαιγμός της Διοίκησης αφού δεν δεσμεύτηκε για οριστική παύση των εργολάβων. Λέγαμε επίσης ότι εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι σπασμωδικές μεμονωμένες κινήσεις έχουν λιγότερα και αδύναμα αποτελέσματα από κοινές και συλλογικές δράσεις.

Δυστυχώς η Διοίκηση για μία ακόμη φορά αθέτησε τις δεσμεύσεις της.

Την Παρασκευή 8/11 σταμάτησαν οι εργολάβοι και την Δευτέρα 11/11 επανήλθαν αλλάζοντας και ΤΤΛΠ.

Η δήθεν επιτυχία απόσυρσης των εργολάβων στις νέες συνδέσεις βρόγχων LLU εξελίχθηκε σε φιάσκο. Τι έχουν να μας πουν όσοι πανηγύριζαν πρόωρα για τη μεγάλη νίκη;

Επειδή οι μεμονωμένες  κινήσεις εξελίσσονται απλά σε κινήσεις εντυπωσιασμού , καλούμε:

  1. Την ΟΜΕ-ΟΤΕ μετά την συγκρότησή της σε σώμα, την προσεχή Πέμπτη, να πάρει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται σε     συνεργασία με όλα τα τεχνικά σωματεία.
  1. Τον Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ να αναστείλει τους πειραματισμούς στο τεχνικό μας έργο, άλλωστε αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει με το project 48/24 ημέρες!  

  Όλοι μαζί επιβάλλεται να διαφυλάξουμε το έργο μας και να δώσουμε δυναμική απάντηση στις προκλήσεις της  Διοίκησης.

 

 

 

Social Media