Σύνδεση

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

            Αριστοτέλους 22, ΤΚ 10433, Αθήνα
Τηλ: 210 5233456, Fax: 210 5245044
eete-ote@otenet.gr , www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ OME-OTE

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2638 Αθήνα 30 Ιανουαρίου 2020


Ακόμα ένα λάθος; 

  

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι συνεργάτες μας δεν είναι φερέγγυοι!

  • Ενώ πριν μια εβδομάδα μας «ενημέρωναν» πως θα εργαζόμαστε από 1/2/20 40ωρο με την αλλαγή ωραρίου σύμφωνα με την λήξη της υπάρχουσας σύμβασης από 30/12/19 ,
  • ενώ ένα μήνα πριν μας έδιναν οικειοθελώς την δυνατότητα να εργαζόμαστε για ένα ολόκληρο μήνα 7ωρο, γιατί δεν είχαν προετοιμαστεί για τις αλλαγές που γνώριζαν ότι μπορεί να ερχόντουσαν από το τέλος του 2014 ( λήξη 1ης ΣΣΕ με μειώσεις -11% ),

σήμερα, μια μέρα πριν την καταβολή των συμφωνηθέντων, ανακάλυψαν ότι ο χρόνος δεν ήταν επαρκής για να καταβάλλουν τα νόμιμα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά έφταιγαν οι συνδικαλιστές λόγω των συνεχόμενων διαπραγματεύσεων για ένα ολόκληρο μήνα.

Η προχειρότητα των σχεδιασμών τους και η ανεπάρκεια να χειριστούν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να ελέγξουν πια είναι προφανείς.

Κύριοι συνεργάτες δεν σας εμπιστευόμαστε πια !

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που απεργήσαμε μαζικά όλοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ, αυτός ο λόγος μας ένωσε όλους να αγωνιστούμε μέσα στις γιορτές , μακριά από τις οικογένειες μας , στο κρύο , στη βροχή!

Δεν διεκδικούμε ελεημοσύνη, ούτε φρούδες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, τι στιγμή που δεν μπορείτε να μας το παρέχετε σήμερα στον υπερκερδοφόρο ΟΤΕ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντιμετωπίστε μας ως συνεργάτες, ως συνάδελφους ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματα μας. ΟΛΟΙ θέλουμε εργασιακή ειρήνη αλλά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ άνισων συνεργατών.

Πρακτικές όπως: εκφοβισμοί, απολύσεις, εκπτώσεις εις βάρος των εργαζομένων, πάγωμα πληρωμών από το κεφάλαιο αλληλοβοήθειας, αψυχολόγητη λευκή μισθοδοσία στο σύστημα (πάντα με την άκαιρη δικαιολογία υπέρ των διοικούντων), ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ γιατί η αξιοπρέπειά μας νίκησε το φόβο.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

    Αλεξίου Άρης                                             Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

Κατεβάστε το σε μορφή pdf για εκτύπωση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Social Media