Σύνδεση

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

            Αριστοτέλους 22, ΤΚ 10433, Αθήνα
Τηλ: 210 5233456, Fax: 210 5245044
eete-ote@otenet.gr , www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ OME-OTE

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2664 Αθήνα 13 Φεβρουαρίου 2020

 

Ώρα για δράσεις, όχι για ... αποδράσεις       

     Από την παραμονή της υπογραφής μιας κατά κοινή ομολογία, μη ικανοποιητικής σύμβασης, οι «συνεργάτες» της διοίκησης ξεκίνησαν την εφαρμογή σχεδίου «εργασιακής ειρήνης» κομμένου και ραμμένου στα μέτρα τους. Αυτή η σύμβαση άνοιξε επίσημα την κερκόπορτα των απολύσεων και του mobbing.

     Πριν ένα χρόνο πρώτο το σωματείο μας, χωρίς καμία συμπαράσταση ξεκίνησε επαφές με κόμματα, δημόσιους φορείς και ΜΜΕ, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να γίνει γνωστό στην κοινωνία το κλίμα «τρομοκρατίας» που ξεκίνησε από τότε η διοίκηση, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εθελούσιας» εξόδου.  

      Σήμερα, τα κρούσματα άσκησης ψυχολογικής βίας έχουν λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Θέλοντας να προλάβουμε γεγονότα όπως αυτά στην France Telecom και γνωρίζοντας την σχετική απόφαση του δικαστηρίου για τους ηθικούς αυτουργούς,  προχωρήσαμε σε καταγγελία στο Υπουργείο Εργασίας .  

       Οι «συνεργάτες τρομοκράτες» της διοίκησης όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από την απόπειρα αυτοκτονίας της συναδέλφου στην Θεσσαλονίκη, αλλά έφτασαν σε σημείο να απειλούν ακόμα και τα άτομα με ειδικές ανάγκες με απόλυση! Έφτασαν σε σημείο να πουν : «Θα ξεφορτωθούμε ΑΜΕΑ και παλιούς».

       Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων,

  • ΟΧΙ για να σας εξασφαλίσουμε τις αποδράσεις σας τα τριήμερα και τις γιορτές ,

  • ΟΧΙ για να συνδράμουμε στα επιχειρησιακά σχέδια για αποδράσεις από την εταιρεία,

  • ΟΧΙ για να συμβάλουμε στις αποδράσεις σας από τα σωματεία, λόγω της απαξίωσης που προκαλούν κάποιοι φιλεργοδοτικοί μηχανισμοί.  

      Τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και αυτά που έρχονται ακόμα περισσότερα. Ζητάμε την συμμετοχή και την στήριξή σας για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φωνή μας.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

    Αλεξίου Άρης                                             Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

Κατεβάστε το σε μορφή pdf για εκτύπωση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Social Media