Σύνδεση

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

            Αριστοτέλους 22, ΤΚ 10433, Αθήνα
Τηλ: 210 5233456, Fax: 210 5245044
eete-ote@otenet.gr , www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ OME-OTE

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2688 Αθήνα 24 Μαρτίου 2020

 

Δουλεύουμε για το δημόσιο συμφέρον;

 

Από τις 18 Μαρτίου, όλα τα καταστήματα της μητρικής Deutsche-Telekom έχουν κλείσει μέχρι νεοτέρας. Η Γερμανία δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία η Telekom κλείνει προσωρινά τα καταστήματά της. Αυτή η απόφαση επηρεάζει όλα τα καταστήματά της στις Κάτω Χώρες και το 80% στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την επίσκεψη των τεχνικών, κάνει καμπάνια (μετάφραση) κι ενημερώνει τους πελάτες ότι η προστασία των οικογενειών τους και των τεχνικών της είναι πρωταρχικής σημασίας και τους καλεί: να τηρούν τις αποστάσεις, να αερίζουν καλά τους χώρους και να τους απολυμαίνουν πριν και μετά την επίσκεψη του τεχνικού, να ενημερώνουν αν έχουν πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στο σπίτι και να ακυρώνουν το ραντεβού.

Τέλος δηλώνει η Telekom ότι «Η έμφαση δίνεται στην υγεία των πελατών και των εργαζομένων και στη βούληση να περιοριστεί ο κορωνοϊός

Στην Ελλάδα υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν, ενώ δεν υπάρχει σε κανένα έντυπο μετακίνησης η δυνατότητα για επίσκεψη σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών. Οι τεχνικοί χωρίς καμία οδηγία ορθής χρήσης των μέτρων ατομικής προστασίας από τον covid-19 και σε πολλές περιπτώσεις με σοβαρές ελλείψεις από αυτά, καλούνται να μπούνε σε κάθε σπίτι αδιακρίτως. Της επίσκεψης δεν προηγείτο κανένας έλεγχος, ούτε τηλεφωνικός, αν υπάρχει κρούσμα στο σπίτι και καμία διαβάθμιση της αναγκαιότητας της εργασίας. Το έχουμε ζητήσει επανειλημένως με ανακοινώσεις-επιστολές αλλά και με την τελευταία καταγγελία προς την εταιρεία. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν στελέχη της εταιρείας που επιπλήττουν το προσωπικό που δεν κάνουν πωλήσεις.

Ο εργαζόμενος του ομίλου ΟΤΕ δεν πρέπει να γίνει αυτός που θα διασπείρει τον κορωνοϊό είτε στην οικογένειά του και είτε στην κοινωνία ολόκληρη.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας

  Αλεξίου Άρης                       Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

 

Κατεβάστε το σε μορφή pdf για εκτύπωση

 

Gesundheit steht im Vordergrund.

Η υγεία πάνω απ’ όλα.


 

 

 
 

Social Media