Σύνδεση

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

            Αριστοτέλους 22, ΤΚ 10433, Αθήνα
Τηλ: 210 5233456, Fax: 210 5245044
eete-ote@otenet.gr , www.eete-ote.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ OME-OTE

 

Αριθμ. Πρωτ.: 2690 Αθήνα 30 Μαρτίου 2020

 

 Προς:  κα Κολοβού Μαριάνθη HR BUSINESS PARTNER IT, BUSINESS SECURITY & CONTINUITY & επικεφαλής OSH Σ & Κ
.            κα Τσακανίκα Άννα Υποδιεύθυνση ασφαλείας και υγείας ανθρώπινου δυναμικού Σ & Κ
.            κα Χριστοπούλου Θεοδώρα Ομάδα ιατρών εργασίας ομίλου ΟΤΕ

 

Θέμα: Κρίσιμο περιστατικό
Επίσκεψη τεχνικού σε χώρο πελάτη υπό περιορισμό λόγω covid-19

 

Δημοσιεύματα φέρουν τεχνικό να επισκέφτηκε χώρο πελάτη ο οποίος  ήρθε από το εξωτερικό και ήταν σε καραντίνα με συμπτώματα πυρετού. Toγεγονός αυτό είχε ως συνέπεια να μπει σε προληπτική απομόνωση (καραντίνα) και ο τεχνικός.  Παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε το περιστατικό κι αν ο τεχνικός είναι υπό παρακολούθηση. Αν ισχύουν τα παραπάνω, αντιλαμβάνεστε την επικινδυνότητα και κρισιμότητα της κατάστασης που είναι αποτέλεσμα της εισόδου των τεχνικών μας εντός του χώρου του πελάτη.

Την ίδια ώρα η αστυνομία ελέγχει τα έγγραφα πίσω από κλειστά παράθυρα αυτοκινήτων, τα ΕΛΤΑ μοιράζουν τις συντάξεις σε ανοιχτό χώρο κι ο καθένας υπογράφει με το δικό του στυλό. Η τηλεφωνία και το internet είναι στην σημερινή εποχή ύψιστο αγαθό, ίσως ανάλογο του ηλεκτρισμού. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν πελάτες με έλλειψη ατομικής ευθύνης, που μπροστά στην επιθυμία ικανοποίησης των αναγκών τους, δεν δηλώνουν ότι βρίσκονται σε καραντίνα ή ότι έχουν συμπτώματα γιατί αυτό θα έχει ως συνέπεια την ματαίωση του ραντεβού με τους τεχνικούς.

Κοινοποιήστε μας αν έχουν ενημερωθεί οι τεχνικοί του τμήματος για το συμβάν καθώς και αν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

    Αλεξίου Άρης                                             Τσακωνιάτη Μαργαρίτα

 

 

Κατεβάστε το σε μορφή pdf για εκτύπωση

 

#covid19gr,#OTE, #cosmote, #ApoToSpiti, #ΉρωεςΤηςΠρώτηςΓραμμής, #ΜένουμεΣπίτι, #ΜπαίνουμεΑπόΣπίτιΣεΣπίτι, #ΕξυπηρετούμεΚάθεΠελάτη, #eete, #eeteote, #κορωνοϊός, #ΕΕΤΕΟΤΕ, #Τολμαμε, #Αλλάζουμε, #ΠροχωράμεΜαζί

Social Media